PODIJELI

Malo koji građanin općine Kalesija ne zna ko je Alija Serdarević, naročito oni građani koji gravitiraju istočno od Kalesije prema Zvorniku.

Alija Serdarević, predsjednik Udruženja “Kalesija – taxi”, sutra će, u povodu 8. marta, Međunarodnog dana žena, na području općine Kalesija besplatno prevoziti pripadnice ljepšeg spola.

Serdarević ističe da osobama ljepšeg pola treba poklanjati pažnju tokom cijele godine, ali da je ipak Dan žena poseban, i da treba sve aktivnosti podrediti tome.

“Imamo mnogo problema u poslu kojim se bavim, i u kojem na neki način predstavljam svoje kolege takiste. Dan žena je idealna prilika kada ne želim sa putnicina razgovarati o problemima, nego želim da učinim uslugu koja će nekome koristiti.
Tokom 8.mart, od ranih jutarnjih sati pa do ponoći, sam dostupan za sve žene na području općine Kalesija da ih vozim na željene adrese” – govori Serdarević.

  • Alija Serdarević je dostupan za sve pozive na broj 061/704-507.

Pored besplatnog prevoza, taksista Serdarević će damama dijeliti i karanfile.

Veli da je presretan zbog svoje odluke, koju realizuje već treću godinu, te da smatra da je to način na koji želi proslaviti rođendan unuke Ajle.

(NKP.ba)

PODIJELI