PODIJELI

Muška odbojkaška kadetska reprezentacija BiH doputovala je jučer (ponedeljak 6. avgust) u Valjevo gdje se od utorka do subote od (7. – 11. augusta) igra Balkansko prvenstvo.

Almir Aganović selektor kadeta BiH i njegov pomoćnik Danilo Ružić saopštili su sastav ekipe koji će igrati na turniru (godište 2001 i mlađe), a na spisku se našao Ahmet Omerović, mlada nada OK Bosna Kalesija.

  • Kadetska odbojkaška reprezentacija BiH;
    Ramiz Begić, Ahmet Omerović, Adin Kadrić, Stefan Janković, Kenan Fejzić, Vedad Abdulahović, Tomislav Ilić, Dejan Đurić, Ivan Barić, Adin Fazlić, Marko Karamanović i Ilija Krunić.

Kadeti BiH će igrati u grupi A sa Albanijom, Rumunijom i sa domaćinom turnira Srbijom, a u B grupi snagu će odmjeriti, Crna Gora, Moldavija i Turska

Bih će u 1. kolu A grupe, u utorak, 7. avgusta igrati protiv Srbije (17,45), u 2. kolu, u srijedu, 8. avgusta protiv Rumunije (15,30), a u poslednjem, 3. kolu, u četvrtak, 9. avgusta protiv Albanije (15,30)

U grupnoj fazi igra svako sa svakim, a dvije prvoplasirane iz grupe igraju za poredak od prvog do četvtog mjesta, dok treći i četvrti će se nadmetati za plasman od petog do sedmog mjesta.

Titulu pobjednika prvaka Balkana u konkurenciji kadeta brani selekcija Srbije.

(NKP.ba)

PODIJELI