PODIJELI

U prisustvu velikog broja građana Kalesije i susjednih opština danas je otvoren Tržni centar “Belamionix” u Kalesiji Gornjoj.  Posjetioce koji su prisustvovali svečanom otvaranju dočekalo je mnoštvo iznenađenja, degustacija i poklona, a posebna atrakcija bio je pečeni bik na ražnju.

Eldin Omić, zamjenika direktora kompanije “Belamionix” je za Radio Feral kazao da je mještanima Kalesije ponuđen respektabilan objekat sa širokim asortimanom proizvoda i usluga po prihvatljivim cijena za sve kupce.

“Danas smo se potrudili da posjetiocima priredimo muzički spektakl, brojna iznenađenja i dosta poklon paketa. “Belamionix” je prepoznatljiv po jako pristupačnim cijenama. Našim kupcima nudimo kvalitet usluge na višem nivou, u što će se uvjeriti i posjetioci novootvorenog TC u Kalesiji”, kazao je Omić i dodao da kupci mogu računati na svakodnevne, vikend i kataloške akcije određenih proizvoda i artikala.

U objektu “Belamionix” u Kalesiji Gornjoj zaposleno je novih 30 radnika.

Pored marketa “Belamionix” u Tržnom centru u Kalesiji nalazi se “Beko” šop, kafe picerija i igraonica za djecu, a u narednom periodu planirano je otvaranje i drugih sadržaja.

Specijalni gosti bili su bh-a zvijezde Šekib Mujanović i Amra Halebić.

(RadioFeral/ NKP.ba)

PODIJELI