PODIJELI

Pratite Nezavisni Kalesijski Portal na Facebooku

U BiH danas će biti sunčano vrijeme uz promjenljivu oblačnost i temperaturu iznad prosjeka za ovo doba godine, do 14 stepeni Celzijusovih ponegdje na sjeveru i jugu.

U nižim predjelima oko rijeka na sjeveru i istoku moguće je duže zadržavanje jutarnje magle, pa će tu biti i malo svježije.

Duvaće slab i promjenljiv jugozapadni vjetar, a na jugu slaba bura. Najviša dnevna temperatura vazduha bit će između šest i 12, a ponegdje na jugu i sjeveru do 14 stepeni Celzijusovih.

U noći se očekuje novo naoblačenje, koje bi sutra moglo donijeti slabu kišu ponegdje.

Jutros je u BiH umjerno oblačno, a na jugu vedro, dok po kotlinama i uz riječne tokove ima magle.

Temperatura vazduha izmjerena u 7.00 sati: Sokolac i Kupres minus sedam, Gacko i Nevesinje minus šest, Livno minus pet, Han Pijesak i Drvar minus četiri, Čemerno, Rudo, Bjelašnica i Bugojno minus tri, Sarajevo, Višegrad, Jajce, Zenica i Goražde minus dva, Stolac minus jedan, Doboj, Prijedor, Gradiška, Derventa, Sanski Most, Tuzla i Čapljina nula, Banjaluka, Srebrenica, Mrkonjić Grad, Bihać i Mostar jedan, Bijeljina i Trebinje dva, Zvornik tri, Neum četiri, Gradačac pet stepeni Celzijusovih.

Visina snijega izmjerena u 7.00 sati: Bjelašnica 125, Jahorina 100, Čemerno 63, Han Pijesak 27, Gacko 12, Nevesinje i Bihać pet centimetara.

Trenutna temperatura u Kalesiji iznosi 5 stepeni Celzijusovih.

(NKP kalesijski.com)

PODIJELI