Dođite po svoju dozu ljetne zabave: Robinzon party od sumraka do zore...

Dođite po svoju dozu ljetne zabave: Robinzon party od sumraka do zore (VIDEO)

243
0
SHARE

robinzon partay najavaU petak 20. juna 2014. bit će održan Robinzon party na kojem će kao zvijezda večeri nastupiti DJ Tom Novy Impresivan program, zavidna produkcija i organizacija, te jedno od najljepših ‘open air’ mjesta u BiH zasigurno će i ove godine okupiti desetak hiljada ljudi u bijelom, koji će po svoju dozu ljetne zabave doći iz svih krajeva Bosne i Hercegovine, ali i šire.

Najveća i sigurno najljepša regionalna dance muzička, klubska atrakcija i destinacija i ove godine je smještena na obali jezera Modrac – plato popularnog restorana Robinzon.
Naime, na pomenutoj lokaciji u petak 20. juna 2014. bit će održan Robinzon party na kojem će kao zvijezda večeri nastupiti DJ Tom Novy.

Jedinstvena lokacija u regionu, specijalno dizajniran stage, perfektna i vrhunska produkcija te tradicionalno dobra zabava su karakteristike zbog kojih se organizatori pomenutog dogđaja opravdano mogu svrstati u svjetsku klasu. Organizatori pripremaju vrhunski audio-vizuelni doživljaj.
Na najljepšem dijelu obale jezera Modrac bit će smješten fantastičan prošireni stage, opremljen Line Aray audio sistemom ogromne snage i vizuelno upotpunjen Martin moving heads sistemom.

Vrhunac večeri bit će pojavljivanje DJ Tom Novi-ja, praćeno specijalnim efektima, koji će preuzeti kormilo od izvrsne posade, koju će činiti DJ-evi: Borg, Eduy i Emir.H B2B, Jazzy Rossco i Yakka B2B (Hrvatska), Cycle Six i Doaman.

robinzon party plakat 2014Event: petak, 20. juni 2014.
Start: od 20 sati do jutra

Party počinje u 20 sati i trajat će do jutra, a dress code podrazumijeva bijelu odjeću.

Cijena ulaznica: pretprodaja 10 KM, na dan party-ja 15 KM, VIP 20 KM

Prodajna mjesta:caffe Febi Kalesija, restoran Robinzon, caffe Hollywood Lukavac, pizzeria Mama Mia u TC Omega 4 sprat – Tuzla, Caffe Sagafredo – Tuzla, caffe Sidney, Cipelići – Tuzla.

*** Više informacija i rezervacije na broj telefona:061/496-705

 
SPONZORISAN TEKST

(NKP.ba)