PODIJELI

OK Bosna Kalesija je jesenji dio sezone završio na liderskoj poziciji, i to uz maksimalni učinak i bez izgubljenog seta.
Uz to su igrali i finale Kupa FBiH, a finale je odigrano upravo u Kalesiji.

Prvenstvena pauza ne znači i pauzu u treniranju, kako prvog tima tako i mlađih selekcija.
Uprava kluba na čelu sa Adnanom Karićem aktivno radi na poboljšanju uslova rada za odbojkaše, pa su u pauzi i za potragom za sponzorima kluba.

Rad OK Bosna Kalesija u narednom periodu će podržati mlada ekipa kalesijskog preduzeća FINTECH, kao i sportska kladionica Wwin.

Fintech je obezbijedio majice sa kragnom za odbojkaše, kako za članove seniorske selekcije tako i za mlađe, dok je Wwin obezbijedila komplete trenerki za seniore i mlade odbojkaše.

Iako je nastavak sezone tek u februaru, kalesijski odbojkaši neće praviti pauzu, a uz seniorski tim će raditi i veliki broj mladih obojkaša na koje će klub računati u narednim godinama.
Svakako lijep primjer i ostalim sportskim kolektivima za rad tokom prvenstvenih pauza.

“Zahvaljujemo se sponzorima koji su u dosadašnejm dijelu sezone podržali naš rad.
Sada je takmičarska pauza, ali u klubu ne odmaramo od odbojke. Zahvaljujem se novim sponzorima, kalesijskom preduzeću Fintech i Edinu Glogiću, kao i Emini Tubić koja je posredovala da dobijemo sportsku opremu od Wwin-a. Riječ je o 35 kompleta opreme.
Svakako da ovo najviše znači našim igračima, prije svega mladim polaznicima naše škole odbojke” – govori Adnan Karić.

(NKP.ba)

PODIJELI