PODIJELI

Uprava FK Bosna Kalesija poziva sve nadarene, talentovane i zainteresovane mlade koji se žele baviti nogometnom igrom, koji svoje vrijeme žele da koriste uz sport, da se prijave na ovaj otvoreni poziv treneru mlađih uzrasta FK Bosna Kalesija Osmanović Sadiku – Crnji, kako bi dobili sve informacije oko uključivanja u članstvo omladinskog pogona mladih nogometaša koji ove godine otpočinju prvenstveno takmičenje u omladinskoj ligi Bosne i Hercegovine.

Najbitniji uslov za prijavu na ovaj poziv je uzrasna dob mladih u kojoj je potrebno da su rođeni, 01.01.2001. godine i kasnije.
Projekat obnove organizovanog rada sa nogometnim omladincima u kadetskoj i juniorskoj kategoriji našeg kluba pokreće se u saradnji sa nogometnim Premijer ligašom Bosne i Hercegovine, FK Tuzla City, koji će svojim programom o skautiranju pratiti rad omladinskog pogona našeg kluba u takmičenju i trenažnom procesu poslije kojeg će u saradnji sa našim trenerima pomagati svakom našem članu na svim životnim poljima, a posebno u sportskom životu.

Članstvo je besplato i svako ko se prijavi nema obavezu plaćati članarinu. Klub nudi kvalitetne treninge i utakmice na glavnom terenu kao i sportsku garderobu besplatno.

Poziv ostaje otvoren sve do popune potrebnih kategorija, a početak trenažnog procesa odredit će odabrani treneri ovih kategorhja u klubu.

  • Kontakt telefon za prijavu je: 062 777 017 (Osmanović Sadik – Crnjo)

S dobrodošlicom, želimo vam uspješan sportski napredak u našem klubu – poručili su iz FK Bosna Kalesija.

(NKP.ba)

PODIJELI