PODIJELI

miralem pyanic sa dyedom i nenomFotografija Miralema Pjanića sa nanom i djedom nakon porodičnog ručka je preplavila Facebook tokom protekla dva dana.
Fotografiju su objavili skoro svi web portali u BiH na svojim Facebook stranicama, ali i veliki broj Bosanaca i Hercegovaca širom svijeta koji su još pod dojmom nedavne pobjede Zmajeva protiv Grčke.

Mire je utakmicu propustio zbog povrede, a poslije proslave pobjede sa reprezentativnim kolegama “Mali princ” je posjetio rodbinu u Kalesiji.
Nakon što je probao naninu kuhinju, Mire se fotografisao u zagrljaju nane i djeda, a Bosanci i Hercegovci jednostavno nisu mogli odoljeti ovoj fotografiji…

Komentari su bili i više nego pozitivni, ali nije izostalo niti poznatog bosnaskog humora.
“Ništa bez nanine kuhinje”, “Ništa bez kajmaka i sira” – bili su samo neki od komentara, a jedan komentar je nadmašio sve ostale.
Jedan vic nam kaže da je samo Čak Noris uspio ubjediti nanu da nije gladan, a jedan simpatični komentar na Fejsu je glasio: “Pjanić je sve uvjerio da je sjajan igrač, ali ne i nanu da nije gladan”.

 

Miretova fotografija na FB stranici našeg portala
Miretova fotografija na FB stranici našeg portala

— Nakon što se vratio u Rim, Pjanić je dobio zeleno svjetlo od klupkog doktora za nastup u dresu Rome ovoga vikenda. Ipak, Mire je na danas ponovo  osjetio bol i ranije je napustio trening.
Nadamo se nije ništa ozbiljno, te da ćemo Pjanića već ovoga vikenda gledati na zelenom terenu.

(NKP kalesijski.com)

PODIJELI