PODIJELI

Pobjednik prošle sezone “Zvezda Granda” Amar Gile Jašarspahić oglasio se povodom navoda da je seksualno napastvovao maloljetnog dječaka u jednom bečkom klubu, kako bi demantovao ove tvrdnje i najavio da će tužiti vlasnika Sanija Tulića, koji je ovu laž plasirao u medije.

amar-jasarspahic-gile-facebook-1373562395-338067-615x330

Sani Tulić, vlasnik kluba u Beču, optužio je Amara da je napastvovao dječaka od 17 godina u toaletu njegovog lokala! Ovu priču potvrđuje i maloljetni M. K., koji je, prema vlastitim tvrdnjama, bio navodna pjevačeva žrtva 22. novembra, kada je Gile nastupao.

S druge strane, oglasio se i ogorčeni pjevač, kako bi ove tvrdnje oštro demantovao, i njegovo saopštenje prenosimo u cjelosti:

Šokiran sam lažima objavljenim u pojedinim medijima, a koja se tiču mog imena i prezimena. Jasno je kao dan da je neko objavljivanjem ovakvih bljuvotina želio da ukalja moju čast i karijeru, koju, ako je suditi po njenom početku, očekuje lijepa budućnost.

U pomenutom tekstu jedino je tačno da sam nastupao u Beču i da se gazda restorana zove Sani Tulić. Sve ostalo je laž! Apsolutna neistina, zla namjera pomenute persone i želja da se uništi moja karijera i povrijedim kao pjevač i osoba uopšte.

Kao prvo, kada je riječ o mom privatnom životu, nikada nisam imao sklonosti kao istom polu. Kao drugo, tokom nastupa, pauze i poslije koncerta, ni jednog trenutka nisam bio sam. Pored mene, sve vrijeme su bili moji muzičari, ali i mendžer, koji me prati na svim nastupima. Kao treće, tvrdim da je identitet maloljetnog mladića potpuno izmišljen, kao i cijela njegova navodna izjava. Kao četvrto, čitav nastup trajao je tri sata, kao i u svim klubovima do sada, kojih je bilo nebrojeno. U prilog ovome govori i podatak, da je “gospodin” Tulić moju ekipu i mene ispratio veoma ljubazno i bio prezdovoljan činjenicom da smo mu napunili lokal. Tako da, iz svega napisanog, jasna je kao dan njegova namjera da preko moje karijere izreklamira svoj novootvoreni restoran-klub, koji, po svemu sudeći ne može da razradi drugačije!

Zbog svega izrečenog, a budući da je riječ o zlonamjernoj laži, pravdu ću potražiti na sudu. Isto ću učiniti i sa svima koji nastave da pišu i time podržavaju ovu veoma, veoma prljavu kampanju. Jer, da sam učinio ista loše, valjda bi se prvo obratili policji, a ne novinama. Toliko – napisao je pjevač u saopštenju.

(Telegraf/NKP.ba)

PODIJELI