Gradimo Vaše snove: HamBes DOO, od ideje do krova nad glavom

Gradimo Vaše snove: HamBes DOO, od ideje do krova nad glavom

876
0
SHARE

“HamBes” d.o.o. Kalesija je privredno društvo osnovano početkom 2016. godine, čija je osnovna djelatnost u oblasti građevinarsta, proizvodnje, prometa i usluga.

Svoju poslovnu djelatnost ovo privredno društvo obavlja na području cijele BiH, a prvenstveno područja Tuzlanskog kantona, odnosno općina Kalesija, Tuzla, Živinice, Srebrenik, Sapna, Teočak,…

hambes doo

Specijalizirani za područje građevinarstva, zaposleni u “HamBes” d.o.o. Kalesija obavljaju najrazličitije poslove u oblasti građevinarstva i građevinskih usluga: poslove fundiranja, tesarskih radova, armiračkih radova, betonerskih radova, zidarskih radova, fasaderskih radova (unutrašnje i vanjske fasade), izolaterskih radova, keramičarskih i podopolagačkih radova, knauferskih (rigips) radova, krovopokrivačkih radova, odnosno izvođenja svih vrsta unutrašnjih i vanjskih radova ( kompletno uređenje enterijera i eksterijera).

“HamBes” d.o.o. Kalesija osim izvođenja specijaliziranih građevinskih radova, je preduzeće koje je osposobljeno za izgradnju stambenih i stambeno-poslovnih objekata (“roh-bau” sistem, sistem “ključ u ruke”), a u svojoj ponudi takođe nudi i projektovanje i idejna rješenja krovova, projektovanje i izgradnju šadrvana-ljetnikovaca, uređenje zemljanih površina i dvorišta (liveliranje zemljišta, ugradnja sistema odvoda padavinskih voda, postavljanje najrazličitijih podloga,betona, tlakavaca), izradu betonskih pozida/potpornih zidova, kao i izgradnju, uređenje i adaptaciju dječijih igrališta.

U budućnosti, kako kažu u administraciji “HamBes” d.o.o Kalesija, namjera im je da svojim nastupom na tržištu, odnosom spram posla, ponudom, a prvenstveno cijenom i kvalitetom izvedenih radova prošire broj poslovnih saradnika i obim poslovanja, s ciljem povećanja broja stalno uposlenih radnika.

Adresa:
HamBes d.o.o. Kalesija
ul. Senada Mehdina Hodzica br.33 75260 Kalesija
mob: 00387 61 658 254

HamBes DOO možete kontaktirati i putem Facebook stranice!

(NKP.ba)