PODIJELI

Dino Merlin i njegov Hotel Nacional sinoć su uspješno održali prvi koncert ovogodišnjeg ljetnjeg dijela najveće regionalne turneje u Gradskom stadionu u Novom Pazaru. Nastavak turneje slijedi u Subotici, Ohridu, Tuzli i Banskom.

Dino Merlin Novi Pazar 1

Spektakl zvani Hotel Nacional zablistao je sinoć u punom sjaju, a publiku iz Pazara, Sandžaka, ostatka Srbije i regije dočekao je istinski spektakl. Publika je uglas pratila Dinu od momenta kada je izašao na binu te su fanovi svih uzrasta uživali u dobro poznatim hitovima: Kad zamirišu jorgovani, Bosnom behar probeharao, Sve je laž, Mjesečina, Školjka, Rane, Kad si rekla da me voliš…
Dino Merlin Novi Pazar 3

Najsavremenija razglasna oprema, vrhunska rasvjeta, impresivna video produkcija te tehnička ekipa od preko 100 ljudi koja je pratila Dinin bend od 12 muzičara doprinijeli su show-u koji će još dugo ostati upamćen u ovom gradu

“Još sam pod dojmom ove predivne noći. Hvala od srca mojoj divnoj publici u Novom Pazaru”, izjavio je Dino na svojim društvenim mrežama nedugo nakon završetka koncerta.

Dino Merlin Novi Pazar 2

Ovo je bio Dinin prvi nastup u Novom Pazaru još od 2012. godine kada je na otvorenom koncertu povodom rođendana grada nastupao pred rekordnih 70.000 posjetilaca na glavnom trgu u Novom Pazaru. Nakon Pazara slijedi kratka pauza pred nastavak velikih koncerata na stadionima diljem regije: Subotica (16.7), Ohrid (23.7), Tuzla (30.7) te Bansko u Bugarskoj (3.9.2016).

Dino Merlin Novi Pazar 4

(NKP.ba)

PODIJELI