Influenserica Ilda Humić nakon napada u Istanbulu: Na tom mjestu smo bili...

Influenserica Ilda Humić nakon napada u Istanbulu: Na tom mjestu smo bili sat ranije

1653
0
SHARE

Bosanskohercegovačka influenserica Ilda Humić iz Kalesije oglasila se nakon napada u Istanbulu i poručila pratiteljima da je na sigurnom, piše portal Klix.ba

“Prijatelji na Facebooku su me obavijestili da na nekim grupama ljudi pitaju je li sve u redu. Upravo sam čula za eksploziju. Iskreno, hiperventiliram, ali sve je u redu, mi smo otišli ranije. Hvala svima što se raspitujete i brinete. Stigli smo na aerodrom. Nadam se da su svi dobro”, rekla je u snimku koji je objavila na svom Instagram profilu.

U trenutku kada je snimala video nije znala detalje onoga što se dogodilo. Čula je samo da je bila eksplozija na Taksimu.

“Gledam njihove vijesti. Ne znam šta je tačno bilo. Vidim oklopna vozila. Amer kaže da je negdje vidio plinsku bocu. Najgore je što smo na istom mjestu bili sat vremena ranije. Tuda smo prošli jer je naš hotel bio u blizini. Uglavnom, 20 puta smo prošli tim istim putem. Što kažu, negdje smo dali sadaku. Sada je sve dobro. Hvala svima što ste se javili. Ljubim vam srce vaše dobro. Čujemo se, ako Bog da, kada dođem u svoju Bosnu”, kazala je.

  • Podsjećamo, jučer je na šetalištu Istiklal u centru Istanbula došlo do eksplozije u kojoj ima najmanje šest mrtvih i 81 ranjenih. Turski predsjednik Erdogan je potvrdio da je riječ o napadu, potpredsjednik Turske je rekao da je riječ o terorizmu.

(NKP.ba)