PODIJELI

Muški odbojkaški klub BOSNA KALESIJA je prvak Superlige FBiH u sezoni 2019/2020.

Nažalost, sezona nije odigrana do kraja, ali je u trenutku prekida prvenstva usljed pandemije koronavirusa Bosna zauzimala lidersku poziciju, pa je Odbojkaški savez FBiH konstatovao stanje na tabeli kao finalno.

Danas (subota, 20.05.2020) pred utakmicu razigravanja za prvaka Superlige FBiH za žene, izmedu ŽOK Bosna Kalesija i ŽOK Igman Ilidža, odbojkašima Bosne su uručene medalje i titula prvaka.

U klubu ističu da bi im bilo mnogo draže da ke prvenstvo završeno na terenu, ali smatraju da je titula prvaka stigla u prave ruke, te da će naredne sezone biti stabilan premijerligaš.

🔻Dodjela medalja i pehara za OK Bosna Kalesija;🏆🥇Prvaci Superlige FBiH ‘Sjever 2019/2020, i povratnici u elitni razred BH odbojke

Posted by Nezavisni Kalesijski Portal on Subota, 20. juni 2020.
  • OK BOSNA KALESIJA U SEZONI 2019/2020–
    ENSAR MEŠIĆ (KAPITEN), JASMIN POŽEGIĆ, MIRNES IDRIZOVIĆ, MILAN BORŠNER, MENSUR ALIĆ, DAMIR MEHMEDOVIĆ, ARNEL IMAMOVIĆ, AHMET OMEROVIĆ, IRFAN KOVAČEVIĆ, VEHID HASANOVIĆ, BAKIR ZULIĆ, KENAN HASANOVIĆ, MEHO HUSEJNOVIĆ, ABDULKADIR ALIĆ, NADIR MUJKIĆ, FERID SOFTIĆ, MUHAMED SULJKANOVIĆ, ANES HODŽIĆ, MAID SALIHOVIĆ, AMAR BARČIĆ
    TRENER: EDIN GLOGIĆ

(NKP.ba)

PODIJELI