PODIJELI

Emisija Glam Blam sarajevske televizije Hayat objavila je sadržaj razmijenjenih SMS poruka Adne Avdić i Drage Gavranovića, učesnice finala i organizatora ovogodišnjeg izbora Miss Earth (Miss Planete Zemlje) za BiH

AdnaAvdic1

z poruka je vidljivo da su Adna i Drago dogovarali sastanak, do kojeg nije došlo, ali ipak ni u jednoj poruci direktno se ne spominje namještanje pobjede.
Navodno su druge učesnice Adni ukrale telefon, fotografisale poruke i zaprijetili organizatorima da će sa svime izaći u javnost ako Avdićeva pobijedi.

– Od nas 15 svaka je dobila obavještenje da ako želi može da sa organizatorom sjedne i porazgovara o izboru, kako bi se pripremala, bilo kakve konsultacije kako bi se nama pomoglo. Ni u jednoj poruci se nije spominjalo da bi bilo šta između mene i organizatora. Naposljetku, ja nisam ni izašla ni razgovarala sa njim, a nisam samo ja dobila ovu poruku… sve ili većina mojih kolegice iz Sarajeva su dobile ovakve poruke – kazala je Adna u spomenutoj emisiji, navodeći da u svemu ne vidi ništa sporno.

Inače, navodno je sporna i Adnina poruka u kojoj ona piše “Emina mi govori da se Veso premišlja između mene i još jedne cure”… na što je dobila odgovor “Ok samo ništa ne pričaj”.

SMS-Adna4

SMS-Adna1

SMS-Adna3

SMS-Adna0
(Doznajemo/NKP.ba)

PODIJELI