PODIJELI

Devetnestogodišnji mladić iz Nove Kasabe, koji je teško povrijeđen u današnjoj saobraćajnoj nesreći u tom milićkom naselju, preminuo je večeras na Odjeljenju hirurgije zvorničkog Medicinskog centra, saopštio je Srni dežurni ljekar Branislav Perić.

01

Perić je izjavio da je mladić dovezen u bolnicu bez svijesti i vitalnih parametara, sa znacima krvarenja iz uha i opsežnim povredama glave i vrata, te da je već u trenutku prijema u bolnicu bio mrtav.

Srna je nezvanično na mjestu nesreće saznala da je riječ o E.J. iz Nove Kasabe koji je, vozeći motocikl pri velikoj brzini, udario u zadnji dio automobila marke Golf, kojim je upravljao F.M. /37/ iz Cerske, opština Milići. Do nesreće je došlo oko 16.30 sati. Golf je od siline udara, sletio sa kolovoza, ali je F.M. ostao nepovijeđen.
02
Motocikl se odmah zapalio i potpuno izgorio, a nesrećnom mladiću prvu pomoć ukazali su učesnici revijalne fudbalske utakmice, koja se igrala u neposrednoj blizini događaja, povodom 40 godina postojanja Fudbalskog kluba “Jadar” iz Nove Kasabe.
03
Na mjestu događaja intervenisali su pripadnici Teritorijelne vatrogasne jedinice iz Milića, a zbog nesreće i uviđaja bio je u prekidu je saobraćaj na toj relaciji, prenosi SRNA.

(NKP.ba)

PODIJELI