PODIJELI

Pratite Nezavisni Kalesijski Portal na Facebooku

skupstina FK Bosna Kalesija 2013Uoči nastavka proljetnog dijela sezone u Drugoj nogometnoj ligi Federacije BiH – Sjever održana je Skupština FK „Bosna„ Kalesija na kojoj je za predsjednika kluba izabran Mehmedalija Imširović. Dopunjen je i Upravni odbor FK „Bosna“ u koji su ušli još i Ahmo Pašalić i Emir Huremović. Na Skupštini je je usvojen i Izvještaj o radu u protekloj godini, kao i Finansijski plan za 2013. godinu.

Rukovodstvo kluba je donijelo i odluku kojom su zaslužnim pojedincima, firmama i organizacijama dodjeljena priznanja. Dobitnici proznanja su: Rasim Omerović, mr. Sead Osmančević, Fadil Uščuplić, dr. Nusret Sinanović, Fadil Huremović, Nihad Hamzić, Ibro Huremović, Hujdur Fetah, Hasan Džaferović, Abdulah Hadžić, Nevres Hasanović, Hazim Jusufović. Dr. Muhamed Osmanović, firme „Zux 4“, „Lafat comerce“, „Mačak company“, „Plastikal“, „izazov“, „Siporeks“, „Baumit“, te mjesne zajednice Kalesija centar, Gornja Kalesija i Prnjavor.

Među dobitnicima je i bh. reprezentativac Miralem Pjanić, čiji je otac Fahrudin Pjanić, prije agresije, igrao u ovom kalesijskom klubu, koji se u to vrijeme zvao FK „Jedinstvo“.

 

(NKP kalesijski.com/ Kalesijske Novine)

PODIJELI