PODIJELI

Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnesen je izvještaj protiv pet osoba iz Teslića osumnjičenih da su zlostavljala maloljetno lice zbog pisanja grafita.

Policija iz Teslića podnijela je izvještaj protiv osoba čiji su inicijali S.B. (32), Đ.V. (22), S.L. (24), R.D. (21) i P.A. (38) osumnjičenih da su 12. marta pojedinačno i zajedno fizički napali maloljetnika koji je pored osnovne škole u Tesliću sa društvom ispisivalo grafite, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Oni su maloljetnika stavili u prtljažnik automobila Fiat i odvezli na jednu lokaciju, a potom automobilom Volkswagen Sharan na drugu lokaciju, gdje su mu naredili da uđe u kontejner, a zatim ga fotografisali.

Nakon što mu je jedan od osumnjičenih naredio da se kreće ispred njega, oštećeni je iskoristio trenutak nepažnje i uspio da pobjegne, a ljekarska pomoć mu je ukazana u Domu zdravlja Teslić.

Osobe S.B. (32) i Đ.V. (22) osumnjičenu su za protivpravno lišenje slobode, a S.L. (24), R.D. (21) i P.A. (38) za protivpravno lišenje slobode i nanošenje tjelesne povrede.

(NKP.ba)

PODIJELI