PODIJELI

pjanic apoteka 1Bh. fudbalski reprezentativac Miralem Pjanić posjetio je u kasnim večernjim satima Udruženje sportskih novinara kako bi im dao podršku za humanitarnu pomoć koju skupljaju već četiri dana za najugroženija područja u BiH pogođena poplavama. Tom prilikom i sam je uručio donaciju, kao što su to ranije danas uradili i bh. Zmajevi Anel Hadžić i Elvir Rahimić, prenosi NAP.

Naime, selektor Safet Sušić igračima je jučer dao slobodan dan, te su mnogi to iskoristili kako bi dali svoj doprinos ovoj humanitarnoj akciji.
Mire je posjetio jednu apoteku koju je i “opljačkao”, a lijekovi će biti uručeni onima kojima je u voom trenutku to najpotrebnije. Mire je kupio veću količinu lijekova i doslovce ispraznio police jedne apoteke u Sarajevu.
Našim Zmajevima jučer se pridružio i selektor Safet Sušić, koji je uplatio novac za stradale od poplava i klizišta.

Podsjećamo, Udruženje sportskih novinara pomoć prikuplja u Jordanskoj džamiji, te su do sada otišle desetine kombija i kamiona potrebnih stvari u ugrožena područja Maglaj, Zavidoviće, Željezno Polje, Olovo i druge bh. gradove koje je zahvatila ova nezapamćena prirodna nepogoda.

(NKP.ba)

PODIJELI