PODIJELI

Na teritoriji Bosne i Hercegovine u periodu od 15. novembra do 15. aprila zakonski je obavezno posjedovanje zimske opreme (ZIMSKE GUME kao obavezna zimska oprema) za motorna vozila, bez obzira na vremenske uslove.

  • POLO doo Kalesija je pripremio super ponudu zimskih auto guma, a donosi veliki izbor zimskih guma poznatih svjetskih proizvođača i podrazumijeva super cijene, uz uračunat popust za gotovinsko plaćanje, te besplatno montiranje i balansiranje kupljenih guma.
    Za korisnike POLO Kartica lojalnosti tu je i dodatni popust od 3%.

Osim guma za putnička vozila, u ponudi ke i teretni program.

Benzinske pumpe POLO se nalaze u; Memići, Kalesija, Rainci Gornji, Tojšići (Općina Kalesija), Dubrave (Općina Živinice) i Hadžići (Općina Hadžići).
U cijenu je uračunata montaža i balansiranje guma, koje se vrše na Vulkanizerskoj radnji u sklopu kompleksa BP Polo u Kalesiji (Kurtići bb, 1,5km od centra Kalesije prema Tuzli).

Korisnik POLO Kartice lojalnosti može postati svaki kupac na POLO objektima, a dovoljno je samo ispuniti Prijavni obrazac na nekom od POLO objekata, uz naznaku na kojem objektu želite preuzeti Vašu karticu. Kartica je za korisnike dostupna u roku od 2-3 dana.

  • Cjenovnici za neke od guma se mogu pogledati na linku; OVDJE.
    Više informacija o cijeni guma se može dobiti na POLO benzinskim pumpama, kao i u Vulkanizerskoj radnji koja se nalazi u sklopu kompleksa POLO Kalesija (Kurtići bb, Prnjavor).

Za korisnike NBL kartice (“Charge kartica”) je omogućeno plaćanje na rate.

(NKP.ba)

PODIJELI