PODIJELI

U sklopu POLO GRUPACIJE djeluju i dva Tehnička pregleda vozila, u Kalesiji i u Tuzli.

Institut za privredni inžinjering, sa sjedništem u Zenici, je firma za istraživanje i eksperimentalni razvoj, planiranje i projektovanje, konstalting i edukaciju.
Ovaj Institut je obavio istraživanje za prvi kvartal (I – III mjesec) 2017. godine, kada je POLO Tehnički pregled u Tuzli po prvi put bio prvi, sa 2.019 pregleda. Tome svakako treba dodati i 1.070 preglda na POLO Tehničkom pregledu u Dubnici/Kalesiji.
Na polugodišnjem izvještaju Instituta za privredni inžinjering, stanica POLO Tehnički pregled u Tuzli je bila i dalje lider u Tuzlanskom kantonu, sa 4.550 pregleda.
Stanica Polo Tehnički pregled u Dubnici/Kalesiji je u prvih 6 mjeseci obavila 2.462 pregleda.
I nakon trećeg kvartala STPV POLO Tuzla je bila lider u TK sa novih 2.175 pregleda, ali i 1.317 pregleda na STPV POLO u Kalesiji.

 • Krajem januara su stigli i novi podaci Institut za privredni inžinjering za period 01.01.2017. – 31.12.2017.
  I na kraju godine, najbolji rezultat od svih tehničkih pregleda na području Tuzlanskog kantona, ima STPV POLO Tuzla, kojoj je falilo samo 12 pregleda za rekordnu cifru od 9.000 pregleda.
  Brojci od 8.988 pregleda, svakako treba dodati i više od pet hiljada pregleda vozila na STPV POLO u Kalesiji, tačnije 5.049.
  U ukupnom zbiru, dvije stanice tehničkog pregleda vozila POLO, u Tuzli i Kalesiji, su imale 14.037 pregleda.

  Broj obavljenih tehničkih pregleda na STPV POLO u Tuzli i Kalesiji u 2017. godini

POLO Grupacija, a samim tim i stanice Tehničkog pregleda u Kalesiji i Tuzli, svakim danom bilježi napredak i zadobija povjerenje klijenata.

STPV Polo Tuzla
STPV Polo Kalesija
 • “Konkurencija u TK, a posebno u Tuzli, je velika, i naš rezultat po kvartalima u 2017. godini je bio veliko iznenađenje čak i za nas, ali smo nakon trećeg kvartala bili svjesni da smo ostvarili rezultat koji će u konačnom zbiru prevazići naša očekivanja.
  Nakon ukupnog rezultata u 2017. godini, neskromno, ali sa punim pravom, možemo reći da smo najbolja Stanica tehničkog pregleda vozila, čime smo opravdali povjerenje naših klijenata.
  Ovo je ponos cijelog kolektiva POLO Grupacije, posebno mladog kolektiva u STPV Tuzla na čelu sa voditeljem, Samirom Čolićem, ali i zalaganja ekipe u Kalesiji, koja nam je uvijek na raspolaganju, i koja je također na tragu 
  Nadamo se da ćemo zadržati naše klijente, jer smo pokazali svoj kvalitet, te da će to prepoznati i drugi” – sa ponosom govori Vildana Uščuplić-Ramović, izvršni direktor POLO GRUPACIJE.
Vildana Ušćuplić-Ramović i Vildan Ušćuplić: Brat i sestra na čelu POLO Grupacije

POLO doo Kalesija

Preduzeće Polo d.o.o. Kalesija registrovano je 1990. godine, a sa radom je otpočelo četiri godine kasnije baveći se prometom nafte i nafnih derivata. Sve vrijeme od osnivanja do danas, sa uposlenim kvalitetnim kadrom, kojeg čini spoj mladosti i iskustva, bilježi konstantan poslovni uspon iskazan kroz rezultate transparentnog poslovanja. Svojim planskim razvojem društvo Polo d.o.o. doprinosi uspješnom razvoju firme CPA d.o.o. Tojšići čiji je dioničar.
POLO GRUPACIJA je dobitnik brojnih priznanja u BiH i u Europi, a da su društveno-odgovorno preduzeća pokazali su nebrojeno puta kroz humanitarni rad, te izdvajanjem značajnih sredstava za razvoj sporta, kulture, obrazovanja…

(NKP.ba)

(NKP.ba)

PODIJELI