PODIJELI
  • Izaberite zimske gume iz top punude koju je pripremio Polo i iskoristite jedinstveni popust od 15% na već niske cijene.
    Akcija važi do 31.12.2017.,
    uz napomenu da je na teritoriji Bosne i Hercegovine u periodu od 15. novembra do 15. aprila zakonski je obavezno posjedovanje zimske opreme (ZIMSKE GUME kao obavezna zimska oprema) za motorna vozila, bez obzira na vremenske uslove.

Polo doo Kalesija je pripremio super ponudu auto guma koja traje do 31.12.2017. godine, a donosi veliki izbor zimskih guma poznatih svjetskih proizvođača i podrazumijeva super cijene, dodatni popust od 15% na gotovinsko plaćanje te besplatno montiranje i balansiranje kupljenih guma.

Posjetite najbližu Polo benzinsku pumpu i obezbjedite se kompletom zimskih guma za sigurnu i bezbrižnu vožnju.
Benzinske pumpe POLO se nalaze u; Memići, Kalesija, Tojšići (Općina Kalesija), Dubrave (Općina Živinice) i Hadžići (Općina Hadžići).
U cijenu je uračunata montaža i balansiranje guma, koje se vrše na Vulkanizerskoj radnji u sklopu komplesa BP Polo u Kalesiji (Kurtići bb, 1,5km od centra Kalesije prema Tuzli)

Modele i cijene izabranih proizvođača pogledajte na linkovima ispod
(Preuzmite cjenovnike u PDF formatu)

(NAPOMENA: Uz navedenu cijenu za kupce je popust od 15%.
Naprimjer; Guma koja košta 76,10 KM (SAVA, u ponudi, cijena za kupce na benzinski pumpama POLO je manja za 15%, odnosno košta 64,69 KM)

— Sve dodatne informacije možete saznati u svim benzinskim pumpama POLO,gdje možete izvršiti vašu narudžbu.
Ukoliko vaša guma trenutno nije na lageru, stiže dva dana nakon Vaše narudžbe.

Želite li biti besplatno obavješteni na vaš mobilni telefon o budućim akcijama u Polu? Posjetite ovaj link!

 

(NKP.ba)

PODIJELI