PODIJELI

Pratite Nezavisni Kalesijski Portal na Facebooku

Vijest koju ćete pročitati objavljujemo kao UPOZORENJE  roditeljima, mladim djevojkama, svim korisnicima Facebooka…
Facebook profil imaju svi, a kako ga koriste Vaša djeca?

*****

Početkom februara ove godine u jednoj tuzlanskoj srednjoj školi desio se skandal o kojem javnost nije upoznata, ali je apsolutni “hit” među tinejdžerima u Tuzli, ali zahvaljujući Fejsbuku i mnogo šire.

Kako saznaje Nezavisni Kalesijski Portal (kalesijski.com), jedan mladić je od svoje 16-godišnje djevojke zatražio da mu dokaže svoju ljubav tako što će se fotografisati naga i poslati mu te fotografije.
Maloljetna A.A.  (ime poznato našoj redakciji) je to i učinila, nakon čega je mladić, također učenik iste škole, fotografije objavio na svom Fejsbuk profilu, te “označio” pomenutu djevojku.

Za samo nekoliko minuta fotografije su bile  u posjedu skoro svih učenika ove škole, ali i mnogo šire.
Nezvanično saznajemo da je među srednjoškolcima u Tuzli ova učenica predmet ismijavanja, te da je izgubila prijateljice koje se nakon ovoga ne žele družiti sa 16-godišnjom djevojkom učenicom drugog razreda.
cenzurisano

— Nije nam poznato da li je o ovom skandalu upoznato rukovodstvo ove škole i  MUP TK, ali ćemo ih obavijestiti o istom, te se nadamo da će provesti istragu o pomenutom slučaju, jer se radi o maloljetnoj djevojci.

 

(NKP kalelsijski.com)

PODIJELI