PODIJELI

U Bosni i Hercegovini jutros je oblačno. U nizinama većinom pada kiša, a u višim područjima snijeg. U centralnim, zapadnim i istočnim područjima i u nizinama ponegdje pada susnježica ili snijeg.

kaly-kisa

Temperature zraka izmjerene u 8 sati: Bjelašnica – 7 stepeni, Kupres -2, Bugojno, Goražde, Livno i Sarajevo 1, Srebrenica 3, Bihać, Gradačac i Zenica 4, Banja Luka, Bijeljina, Trebinje, Sanski Most i Tuzla 5, Mostar i Zvornik 6, Neum i Doboj 7 stepeni.

Danas će u Bosni i Hercegovini biti oblačno. U nizinama će većinom padati kiša, a u višim područjima snijeg. U jutarnjim satima u centralnim, zapadnim i istočnim područjima i u nizinama će ponegdje padati susnježica ili snijeg. Vjetar umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 2 i 8, na jugu do 12 stepeni.

U Sarajevu oblačno, u jutarnjim satim sa susnježicom i snijegom, a tokom dana sa kišom. U noći na ponedjeljak ponovo se očekuje slaba susnježica ili snijeg. Najviša dnevna temperatura zraka do 5 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

(NKP.ba)

PODIJELI