PODIJELI

mirsad mehmedovic matematika

U vremenu kada se skoro sve može kupiti parama, pa čak i zdravlje, kupujući bubrege i ostale organe, teško je naći nešto besplatno. Teško jeste, ali još uvijek ima besplatnih, korisnih, edukativnih klipova na YOUTUBE-u.
Znamo svi da je lakše naći i pregledati novu pjesmu Severine Vučković, koja za prva dvadeset i četiri sata od objavljivanja pjesme na Youtube-u skupi više od 720.000 pregleda. Tu vijest, o novoj Severninoj pjesmi, prenijeli su mnogi web portali.

Mi vam želimo prenijeti znanje jer to je ono što ostaje i što bi svima trebalo biti najvažnije.
Budimo spremni uložiti samo naše slobodno vrijeme u znanje koje je besplatno zahvaljujući mladom profesoru matematike Mirsadu Mehmedoviću iz Kalesije.

Lekcije ovog mladog čovjeka još jednom, naglašavamo,besplatno, možete pratiti na “Youtube kanalu Online Matematika”, kao i putem Facebook stranice “Matematika – Video lekcije”.

Nudimo vam to, jer nama nije svejedno.

*** U prilogu ove vijesti vam posebno izdvajamo lekcije koje u nazivu imaju PZPI (Priprema Za Prijemni ispit), budući da se približava drugi upisni rok na Univerzitetu u Tuzli.
Ovo bi moglo pomoći onima koji planiraju raditi prijemni ispit na nekim od tehničkih fakulteta, ali i na ostalim koji imaju matematiku na prijemnom ispitu.

Vi, koji ne upisujete fakultet, svakako pogledajte i ostale lekcije iz matematike na kanalu Online Matematika i obogatite svoje znanje.

Mirsadu se možete obratiti putem FB stranice sa prijedlogom za neku lekciju iz matematike.

Vaš NKP.ba vam želi sreću na ispitima.

(NKP.ba)

PODIJELI