Anketa: Ovako ste Vi ocijenili izgled našeg portala

Anketa: Ovako ste Vi ocijenili izgled našeg portala

399
0
SHARE

Nezavisni Kalesijski Portal (NKP kalesijski.com)  je sa radom počeo prije nešto više od tri sedmice, tačnije od 01. decembra 2012. godine, a za veoma kratko vrijeme stekli smo povjerenje građana općine Kalesija, ali i mnogo šire, a naše vijesti su zahvaljujućio našoj ažurnosti sve čitanije i van granica naše zemlje, odnosno među našom dijasporom.

Pored ažurnosti, svakodnevnih svježih i pažljivo biranih informacija, kako sa područja Općine tako i iz cijele BiH i svijeta, portal ima i karakterističan vizualni izgled, koji je naišao na odobravanje velike većine posjetilaca portala.
Zbog toga je naše prvo anketno pitanje glasilo “Kako ocjenjujete izgled našeg portala?”.
Više od 70% učesnika ankete izgled portala je ocjenilo sa “Sviđa mi se”, dok je “Ne sviđa mi se” odgovor 10%  anketiranih.
17% posjetilaca portala je zadovoljno izgledom, ali smatraju da može i bolje.

Redakcija NKP se zahvaljuje svim učesnicima ankete. I mi smo za naš odgovor izabrali “Sviđa mi se”, ali također smatramo da može još bolje, pa ćemo za posjetioce portala u narednom periodu pripremiti i nove sadržaje na portalu.
Vaše kritike, prijedloge i sugetsije možete slati na naš mail; redakcija.nkp@gmail.com, a sve naše aktivnosti možete pratiti i na FB stranici Nezavisni Kalesijski Portal.
Jer, naš moto je – NAMA NIJE SVEJEDNO.

— 2012. godina je pri samom kraju, a naše naredno anketno pitanje glasi “Gdje ćete dočekati Novu godinu?”.

Gdje ćete dočekati Novu godinu?

  • Ne pridajem pažnju ovom datumu (44%, 59 Votes)
  • Kod kuće (41%, 54 Votes)
  • U kafiću ili restoranu (16%, 21 Votes)

Total Voters: 133

Loading ... Loading ...

 

Redakcija NKP

 

Pratite Nezavisni Kalesijki Portal na Facebooku