Fudbalska akademija FK Sloga Tojšići: Poziv fizičkim i pravnim licima za sponzorstvo,...

Fudbalska akademija FK Sloga Tojšići: Poziv fizičkim i pravnim licima za sponzorstvo, u toku akcija nabavke opreme za djecu

349
0
SHARE
 • FK Sloga Tojšići, jedan od najuspješnijih i najreprezentativnijih sportskih kolektiva sa područja općine Kalesija, je nedavno pokrenuo FUDBALSKU AKADEMIJU FK SLOGA TOJŠIĆI.
Osim kluba i sportskih entuzijasta, koji stoje iza projekta i već su uložili ogroman napor i sredstva za isto, potrebna je i pomoć, odnos uključenje drugih lica i kolektiva za za nabavku sportske opreme za omladinski pogon.Sve informacije u vezi sa Akademijom možete pratiti na oficijelnoj FB stranici –
Fudbalska akademija FK Sloga Tojšići, na kojoj možete viditi dosadašnje aktivnosti, ali i buduće aktivnosti u vezi sa donacijama, a posebno o radu ove Akademije.

 • Poštovani ljubitelji sporta,
  Nakon formiranja omladinskog pogona i prijavljivanja na omladinska takmičenja odlučili smo se za nabavku sportske opreme za omladinski pogon.
  Pozivamo sve zainteresovane ljubitelje sporta (fizička i pravna lica) koji žele biti GENERALNI SPONZORI i finansirati ili sufinansirati nabavku opreme za omladinske selekcije da se jave na brojeve telefona:
  1. +38761857271
  2. +38762793 991
  3. +38761707950
  Ili putem ove Facebook grupe Fudbalska Akademija FK Sloga Tojšići .
  Potrebna nabavke takmičarske opreme za:
  1. Pioniri 20 kompleta
  2. Predpioniri 25 kompleta
  3. 2014/2015/2016 godiste
  40 kompleta opreme
  UO FK “Sloga” Tojšići
  Hvala vam unaprijed!

(NKP.ba)