KALESIJA: Prodaje se dvosoban stan novije gradnje, na odličnoj lokaciji

KALESIJA: Prodaje se dvosoban stan novije gradnje, na odličnoj lokaciji

2401
0
SHARE

Prodaje se kvalitetan, izuzetno funkcionalan dvosoban stan novije gradnje sa balkonom, uknjižene površine 57 m² u Kalesiji. Stan se nalazi na 4. spratu stambene zgrade.  Stan je u odličnom stanju i dobro je održavan. Ispred i iza zgrade se nalazi prostrani parking prostor za stanare.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru

Lokacija

Nekretnina se nalazi u Kalesiji, u neposrednoj blizini centra grada. U krugu od cca. 500 m nalazi zelena pijaca, Opština Kalesija, gradski stadion, sportska dvorana, osnovne i srednje škole, obdanište, odnosno svi objekti potrebni za bezbrižan i kvalitetan život.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Kvalitetna vanjska termoizolaciona PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Kvalitetan laminat u sobama. Keramičke pločice u kuhinji , kupatilu i dijelu hodnika. Blindo vrata. Kablovska.Automatski osigurači. Interfon.

https://tknekretnine.ba/nekretnine/kalesija-kvalitetan-dvosoban-stan-novije-gradnje-povrsine-57-m%c2%b2-sa-balkonom-na-odlicnoj-lokaciji-u-blizini-centra-grada/?fbclid=IwAR37IDZ-8ttDL4e-Fp5_jB1J0CC0unQqsqT0Iow9fXJ93lxGPFe0vJsXgrE

 

(NKP.ba)