PODIJELI

Kandidat Stranke za Bosnu i Hercegovinu pod brojem 5 Nedim Selimović, objavio je predizborni video.
Selimović je u videu kazao kako je došlo vrijeme da se Kalesija oslobodi od loše vlasti te da birači podršku na izborima 15. novembra ukažu mladim ljudima.

„Dragi građani, izuzetno smo ponosni na činjenicu da je Kalesija prvi oslobođeni grad tokom agresija na BiH. Međutim, danas smo došli u situaciju da ponovo moramo oslobađati našu Općinu. Ovoga puta od loše vlasti, klijentelizma, korupcije i svih drugih negativnih fenomena koji se dovode u vezu sa političkim odlučivanjem. Smatram da je došlo vrijeme da Općinu vode mladi ljudi, koji imaju znanje, koji imaju ideju i viziju, koji imaju energiju, da budu pokretač pozitivnih promjena u Kalesiji. Ukoliko dobijem povjerenje građana, zalagat ću se prije svega za mlade ljude. Smatram da Općinsko vijeće mora usvojiti strateški dokument za mlade kako bi oni u budućnosti ostajali u Bosni i Hercegovinu i gradili Kalesiju i Bosnu i Hercegovinu. Promjene su moguće, a 15. novembra olovka je u vašim rukama, poručio je Selimović.

Ko je Nedim Selimović?
Nedim Selimović rođen je u Babinoj Luci 26.01. 1996 godine. Diplomirao je na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Tuzli 2018. godine na Odsjeku na Žurnalistiku. Trenutno je na drugom ciklusu studija na Žurnalistici (master studij) te se bavi političkom komunikacijom. Učesnik je više političkih seminara. Javnosti je poznat i kao dugogodišnji sportski novinar.

(Plaćeno političko oglašavanje)

(NKP.ba)

PODIJELI