Ni jaka kiša nije spriječila mještane Zukića da iskažu podršku dr. Muhamedu...

Ni jaka kiša nije spriječila mještane Zukića da iskažu podršku dr. Muhamedu Osmanoviću!

292
0
SHARE

SDP i dr. Muhamed Osmanović su nastavili svoju predizbornu kampanju skupom u Zukićima. Iako je prije skupa počela padati jaka kiša, to nije spriječilo mještane Zukića da izađu i iskažu podršku dr. Muhamedu Osmanoviću, koji iz dana u dan dobija sve veću podršku “na terenu”.

Prisutnima se obratio Senad Šmigalović, nosilac najvećeg ratnog priznanja – ZLATNI LJILJAN, i nosilac liste kandidata SDP-a za OV Kalesija. Senad je u svom obraćanju naglasio važnost izlaska na izbore, te da građani u ovom trenutku nemaju mnogo opcija. “Iako su četiri kandidata, jedina prava opcija je dr. Muhamed Osmanović, čovjek koji Kalesiju može povesti naprijed, i od nje napraviti općinu za sve njene građane, a ne samo za podobone i stranačke poslušnike”, zaključio je Šmigalović.

zukici-sdp

Propraćen velikim aplauzom, prisutnima se obratio i dr. Muhamed Osmanović, koji je kazao kako su se mnogi infrastrukturni projekti godinama obećavali mještanima Zukića, a da gotovo ništa nije urađeno u proteklom mandatu. Također, naglasio je da ga je lično sramota što u 21. vijeku moramo priznati da neka domaćinstva i dalje nemaju vodu, a građani neka se zapitaju ko je činio vlast 26 godina u Kalesiji, i ko je kriv za nagomilane probleme u našoj općini.

Za kraj, prisutni mještani Zukića su obećali da će do 02. oktobra ubijediti komšije, rodbinu i prijatelje da glasaju za listu SDP-a i doktora Muhameda Osmanovića, jer samo tako Zukići i Kalesija mogu krenuti naprijed!

  • Služba za informisanje OO SDP Kalesija

Plaćeno političko oglašavanje
(NKP.ba)