Otvoren konkurs za prijem sezonskih radnika na Panonskim jezerima: Traži se 88...

Otvoren konkurs za prijem sezonskih radnika na Panonskim jezerima: Traži se 88 radnika

898
0
SHARE

Tuzla je jedini grad u Evropi koji ima slana jezera i jedini grad na svijetu čija se slana jezera, kupalište i plaža nalaze u centru grada

To su jezera u kojima se nalazi mineralima bogata slana voda, koja se slanim bunarima crpi ispod zemlje. Pored užitka u kupanju u vodi, ova voda ima i ljekovita svojstva, pogotovo u liječenju steriliteta, reumatskih i disajnih oboljenja. Panonska jezera su površine oko 17.000 m2 sa plažama dužine 1.000 metara, odnosno uređenog prostora površine 60.000 m2.

Rekordna posjeta kompleksu Panonskih jezera je ostvarena u ljetnjoj sezoni oko 360.000 gostiju uz prosječnu dnevnu posjetu od oko 8.000 gostiju. Sezona na Panonskim jezerima u Tuzli je zvanično počela 1.juna i do sada je taj kompleks zabilježio više 180. 000 posjetaSezona na Panonskim jezerima u Tuzli je zvanično počela 1.juna i do sada je taj kompleks zabilježio više 180. 000 posjeta

Da bi briga o gostima bila na nivou, zadužen je veliki broj radnika koji svake godine vrijedno rade kako bi svima ugođaj bio potpun. Tako i ove godine JKP Pannonica traži radnike piše Crna-Hronika.

  • U sklopu priprema za predstojeću sezonu, shodno unutrašnjoj organizaciji rada u ljetnom periodu, JKP Pannonica d.o.o. Tuzla će izvršiti prijem radnika za ljetnu sezonu u 2023. godini na poslovima:

1.Ugostiteljstvo
(pečenjar-roštilj majstor 8, pomoćni pečenjar-pomoćni kuhar 15, pizza majstor-2, konobar-20, barmen – Šanker – 10)

2.Trgovina (prodaja ulaznica-9, prodavač na plažnim objektima-5, izdavač plažne opreme-7)

3. higijensko sanitarno održavanje kompleksa (kupališni radnik-6, čistačica prostorija-6)

**********
Poziv je otvoren od ponedeljka 27.03.2023. godine do popunjavanja radnih mjesta. Prijava se vrši u restoranu Panonski Lovac na trećem jezeru Panonike svaki radni dan u periodu od 12:00 do 14:00 sati, popunjavanjem prijavnog obrasca i kratkim intervjuom pred komisijom za prijem radnika.
**********

Izbor kandidata će se izvršiti na osnovu intervjua i probnog rada, a prednost imaju kandidati sa iskustvom u obavljanju traženih poslova uz predočenje preporuka ranijih poslodavaca. Intervju sa kandidatima će se obaviti prilikom predaje prijavnog obrasca za posao.
Sve dodatne informacije možete dobiti na telefon:

☎️☎️☎️ 035 246 710-kontakt osoba Habul Kenan
📧📧📧 email pravnasluzba@panonika.ba

(nkp.ba)