Ovu su početne cijene avionskih karata sa aerodroma “Tuzla”; Oslo, Frankfurt, Minhen...

Ovu su početne cijene avionskih karata sa aerodroma “Tuzla”; Oslo, Frankfurt, Minhen i Stockholm

12387
0
SHARE

Vijest da će aerodrom “Tuzla” od ove sedmice krenuti sa letovima na četiri nove linije; Oslo, Frankfurt, Minhen i Stockholm, je izazvala veliku pažnju naših čitalaca.

POVEZAN SADRŽAJ
Od ove sedmice sa aerodroma “Tuzla” letovi za Oslo, Frankfurt, Minhen i Stockholm

Sa ovim novim uslugama Wizz Air sada iz Tuzle nudi ukupno devet ruta u pet zemalja.
Mnoge zanima kada će biti poznate i nove rute, ali i cijene letova za nove četiri destinacije.

U nastavku pogledjate izvještaj sa današnje press konfrenecije, kao i cijene avionskih karata za Oslo, Frankfurt, Minhen i Stockholm.

wizz air avion

 

Wizz Air, nisko-tarifni avio prevoznik u Centralnoj i Istočnoj Evropi, danas je objavio svoje daljnje širenje u Bosni i Hecegovini. Avio kompanija će u junu razmjestiti jedan novi avion tipa Airbus A320 u Tuzlu kada će Tuzla postati 19. baza Wizz Aira.

Za bazu u Tuzli avio-kompanija je objavila nove rute za Minhen i Štokholm, sa otpočinjanjem letova od 26. juna, kao i rute za Frankfurt i Oslo sa otpočinjanjem letova od 28. juna. Sa ovim novim uslugama Wizz Air sada iz Tuzle nudi ukupno devet ruta u pet zemalja.

Značajno širenje Wizz Aira u Tuzli će dodatno stimulisati tržište rada u sektoru avijacije i turizma kroz veći broj posjetilaca koji će imati mogućnost da putuju u Bosnu i Hercegovinu koristeći Wizz Air nisko-tarifne usluge.
Karte na Wizz Air-ovim najnovijim rutama su već u prodaji i mogu se kupiti na wizzair.com sa početnom cijenom od 39.99 KM, koliko košta povratna karta za Minhen.

Govoreći na press konferenciji danas u Tuzli, György Abrán, komercijalni direktor kompanije Wizz Air je izjavio:
– Danas je još jedan značajan korak naprijed za Wizz Air u Bosni i Hercegovini. Počeli smo naše operacije u Tuzli u maju 2013.godine i već smo do danas prevezli preko 180.000 putnika. Nova baza u Tuzli će kreirati mnogo lokalnih poslova sa Wizz Airom i sa našim lokalnim poslovnim partnerima.

Bosna i Hercegovina postaje naša 11. zemlja u kojoj smo uspostavili bazne operacije. Radujemo se što ćemo postati avio kompanija – izbor bosanskih klijenata i posjetilaca.

pocetna cijena povratna karta

.
(NKP.ba)