PODIJELI
  • Nakon što je u prethodnim sedmicama više puta prijavljena krađa, policijski službenici su sproveli akciju hapšenja ženskih osoba koje su džeparile na pijaci

U nekoliko navrata prethodnih mjeseci policiji u Osmacima prijavljeno je džeparenje za vrijeme održavanja pijace na Mahali, popularno nazvane u narodu pijaca koridor “Memići”.
Pretpostavka je da sva džeparenja nisu ni prijavljena, ali je serijsko džeparenje izazvalo reakciju policijskih službenika koji su uhapsili kradljivice iz Lukavca i Živinica koje su “operisale” na ovoj pijaci koja se održava nedjeljom. Iz uprave pijace na koridoru su zadovoljni učinjenim, a oglasili su se i putem medija:

Tokom jučerašnjeg dana, 05.07.2020. godine, na prostoru pijace DOO “Pero-komerc” odnosno koridor Mahala, od strane službenika Policijske stanice Osmaci uspiješno je sprovedena akcija privodjenja osoba uhvaćenih u krivičnom dijelu “Krađa” ili jednostavnije rečeno “džeparenje”.

Riječ je o tri osobe ženskog pola sa mjestom prebivališta u Živinicama i Lukavcu. Sve tri osobe su privedene u Policijsku stanicu Osmaci radi daljeg procesuiranja, saopšteno je iz Uprave pijace.

(Zvornicki.ba/ NKP.ba)

PODIJELI