PODIJELI

sajam f sdp kal

U organizaciji Foruma mladih SDP BiH-Kalesija, u subotu, 01.11.2014 organizovana je posjeta Sajmu knjiga u Beogradu.

Sajam knjiga u Beogradu proteklih godina privlači veliki broj građana BiH, koji žele posjetiti ovaj grad te pored Sajma obići i druge znamenitosti prijestolnice Srbije. S obzirom da godinama kalesijska omladina ide i iz drugih gradova putuje na Sajam, ove godine FOM SDP Kalesija je došao na ideju da se na Sajam putuje organizovano, iz Kalesije.

POVEZAN SADRŽAJ
Ne propustite: Putovanje na Sajam knjiga u Beograd za samo 17KM!
NKP.ba: Nagrađujemo dva posjetioca putovanjem na Sajam knjige u Beograd

Ovom prilikom, Forum mladih želi da se zahvali svima koji su odlučili da putuju s nama na beogradski Sajam, svima onima koji su svojim vedrih duhom i raspoloženjem doprinijeli da atmosfera kako u busevima, tako i u samom Beogradu bude fantastična od samog početka pa do kraja. Želimo da se zahvalimo OO SDP Kalesija, na čelu sa predsjednikom Dževadom Hadžićem koji su dali punu podršku, a posebno finansijsku na organizaciji istog putovanja.
Potrudili smo se da dobijemo što bolju uslugu što se tiče prevoznika, a da košta što manje naše drage građane. Određen dio sredstava je finansirao i OO SDP Kalesija, te smo stoga imali najjeftiniju kartu u tuzlanskoj regiji, a vozili su nas busevi renomirane kalesijske firme BIG – SIM Halilović, kojim se također ovog puta zahvaljujemo na izuzetnoj korektnosti i ozbiljnosti usluge.
Zahvaljujemo se i Nezavisnom kalesijskom portalu (NKP.ba) koji je od samog početka bio puna podrška organizaciji putovanja.

Pokazatelj da je ovo bila odlična ideja je svakako i broj putnika na Sajam. Ukupno je bilo 140 putnika, dok su neki od putnika vodili i čitavu porodicu.

U naše, i u ime OO SDP Kalesija se izvinjavamo ukoliko nešto nije bilo uredu s naše strane. Trudili smo se da budemo maksimalno korektni, i da udovoljimo željama naših putnika.

I za kraj, drug Tito je jednom davno rekao:
„ Narod koji ima ovakvu omladinu, ne treba da se brine za svoju budućnost “.

Drugarski pozdrav,
Forum mladih SDP BiH KALESIJA!

(NKP.ba)

PODIJELI