PODIJELI

U toku je zimski raspust u školama, koju je menadžment MSŠ Kalesija “iskoristio” da promjeni brave na ulazu u fiskulturnu salu MSŠ Kalesija.
To je direktan udarac za sportske kolektive u Kalesiji, naročito za “dvoranske sportove”, odbojku i košarku, ali i za najmlađe fudbalere koji tokom zime održavaju treninge u sali.

Zvog ovog problema oglasili su se iz KK Bosna Kalesija kao i iz OK Bosna Kalesija, koji su žestoko prozvali menadžment škole, te apelovali svima koji su u mogućnosti da pomognu u rjševaju ovog problema.

Samir Vildić, nekadašnji direktor turskog BIGMEV-a, koje odnedavno suvlasnik novosnovane “BPI – Bosnia Partnership Investment”, se nakon ovih informacija oglasio na Facebooku i ponudi zanimljivo rješenje – sufinansira ke 50% projekta sportskog balona u Kalesiji, kojim bi bio riješen problem sportske dvorane u Kalesiji.

Podsjećamo, pored problema oko fiskutlurne sale u Kalesiji, već odavno je u izgradnji Gradska dvorana, koja je realno preglomazan projekat za Kalesiju, a aktuelna vlast u Kalesiji sve čini kako bi se završetak dvorane pokazao nemogućim, što svakako ostavlja prostora za razna tumačenja.

Čitam kako sportski klubovi u Kalesiji nažalost imaju problema sa prostorom za treniranje. Obzirom da moja firma radi…

Posted by Samir Vildić on Nedjelja, 5. Januar 2020.

“Čitam kako sportski klubovi u Kalesiji nažalost imaju problema sa prostorom za treniranje. Obzirom da moja firma radi sportske balone ja ovom prilikom iskazujem spremnost da 50% projekta sufinansiram i budem partner takvog projekta u Kalesiji.
Umjesto plastične trave može se postaviti akrilni pod, te na taj način moguće je izvoditi aktivnosti svih sportskih isciplina” – napisao je Vildić.


SPORTSKI BALONI BH BRENDA “EDSA COURT”

Sportski baloni EDSA Court predstavljaju svestran zaklon od sunca, vjetra i snijega pružajući odlične uslove za treniranje raznih sportskih aktivnosti. Sportski Baloni EDSA Court su izgrađeni u skladu sa najvišim tehničkim propisima i standardima u svijetu, tako da pružaju zaštitu životne sredine, pristupačnost, toplotnu zaštitu i uštedu električne energije.

Pristupačna i ekonomična cijena u odnosu na sportske dvorane, brza montaža za 2-5 dana, prirodno osvjetljenje sunčevim zrakama tokom dana, samo su neki od razloga opravdanosti sportskih balona EDSA Court.

Za izradu balona koristimo membranu Njemačkog brenda Mehler uz garanciju 10 godina.

Pišite nam poruku ili se javite na mail ili mobitel.
Web: www.bpi.ba
Mail: info@bpi.ba
Mob: +387 61 015 992
******

(NKP.ba)

PODIJELI