PODIJELI

Završene su pripreme za treću po redu „Plavo-bijelu“ noć, u organizaciji FK Bosna Kalesija, koja će se održati u četvrtak, 27.decembra od 19 sati u restoranu „Polo“ u Kalesiji.  

Cilj manifestacije je druženje igrača iz svih generacija, članova uprave, navijača i prijatelja FK Bosna Kalesija (nekadašnjeg Jedinstva). 

U protekle dvije godine priznanja su dobijali igrači, članovi uprave i navijači iz prve dvije generacije FK Jedinstvo, a na sutrašnjoj manifestaciji priznanja će biti uručena igračima, njihovim „šefovima“ i navijačima iz treće generacije kluba. 

Riječ je o generaciji igrača i članovima uprave kluba koji su nastupali ili obnašali značajne funkcije u klubu krajem 70-tih i početkom 80-tih godina prošlog vijeka.  

Uprava kluba je za treću „Plavo-bijelu noć“pripremila fan shop u kojem će posjetici moći kupiti dres, majicu, šal ili neki drugi navijački rekvizit s natpisom FK Bosna Kalesija. 

Posjetioce, pored svečanog dijela manifestacije, očekuje i dobra zabava uz muziku uživo, a pripremljena je i tombola, sa vrijednim nagradama. 

Iz organizacionog odbora naglašavaju da među nekadašnjim igračima i navijačima Jedinstva i Bosne vlada veliko interesovanje i da su mnogi od njih najavili dolazak na sutrašnju manifestaciju. 

S obzirom da su protekle dvije manifestacije protekle u odličnoj atmosferi iz FK Bosna Kalesija izražavaju nadu da će i sutrašnja „Plavo-bijela noć“ ostati u lijepom sjećanju mnogim posjetiocima.  Također, još jednom su pozvali sve bivše igrače Jedinstva i Bosne, kao i sve one koji vole ovaj klub da dođu na sutrašnje druženje. 

Treća „Plavo-bijela noć“ održat će se sutra (četvrtak, 27.decembar) u restoranu “Polo”, sa početkom u 19 sati.   

(NKP.ba)0

PODIJELI