PODIJELI

“Nestrpljiv sam i jedva čekam da izađem na binu. Siguran sam da ćemo u Tuzli održati koncert koji će po svemu nadmašiti prethodni, a to nije lako”, poručio je Dino Merlin pred sutrašnji koncert na stadionu Tušanj u Tuzli.

IMG_3481

Ove subote, 30.7. susret sa publikom na stadionu Tušanj zakazan je za 21:00. Ulaznice za tribine su rasprodane i organizator koncerta, sarajevska Magaza, poručuje da se preostale ulaznice mogu pronaći na ovlaštenim prodajnim mjestima u Tuzli kao i u prodajnoj mreži agencije KupiKartu.

Magaza sve posjetioce podsjeća da je početak koncerta zakazan za 21:00 i moli da se pridržavaju odgovarajućih uputa i koriste ulaze na stadion koji su vidno obilježeni.

TUZLA_TUSANJ

Tuzlake i sve one koji će iz cijelog regiona doći na koncert, čeka nesvakidašnji muzički doživljaj uz hitove s novog albuma “Hotel Nacional” kao i omiljene pjesme iz repertoara ovog umjetnika, uz koje su odrastale generacije.

Turneja ‘Hotel Nacional’ koja putuje oko svijeta već tri godine do sada je ugostila preko 450.000 posjetilaca. Sve informacije o turneji mogu se pronaći na: www.dinomerlin.com/turneja

PODIJELI