U ponedjeljak 27. aprila počinje prodaja ulaznica za koncert Dine Merlina na...

U ponedjeljak 27. aprila počinje prodaja ulaznica za koncert Dine Merlina na Koševu

151
0
SHARE

Prodaja ulaznica za veliki koncert Dine Merlina, koji će se održati 25.7.2015. u Sarajevu na stadionu Koševo, počinje u ponedjeljak, 27. aprila 2015. u 10:00h.

DM_Kosevo_Banner_500x250

Dosadašnja turneja kojom Dino Merlin promovira svoj aktuelni, 11. album “Hotel Nacional”, obara sve rekorde posjećenosti u dvoranama i gradovima širom Evrope i Amerike, a koncert 25. jula će biti četvrti susret bh. kantautora sa svojom publikom na koševskom stadionu.

Ovaj nesvakidašnji događaj će pratiti izvrsna produkcija, a koncert na stadionu Koševo će biti jedini koncert koji će ove godine umjetnik održati u Bosni i Hercegovini.

Organizator koncerta, Magaza d.o.o. u saradnji sa agencijom Kupikartu.ba će u narednim danima objaviti listu ovlaštenih prodajnih mjesta u BiH i regionu na kojima će se moći kupiti ulaznice.

Osim na ovlaštenim prodajnim mjestima bit će omogućena i online kupovina e-karte na www.kupikartu.ba, te putem webshopa na web stranicama www.magaza.com.ba i www.dinomerlin.com putem kojih će biti omogućena i dostava na kućnu adresu diljem svijeta.

Novost je da pri kupovini ulaznica za zapadnu tribinu postoji mogućnost izbora sjedišta.

Organizator ističe da će sve ulaznice biti obilježene jedinstvenim bar kodom koji će biti očitan uređajem za skeniranje prilikom ulaska na stadion. Stoga, organizator ne preuzima odgovornost za ulaznice kupljene na bilo koji drugi način osim putem ovlaštenih prodajnih mjesta i gore navedenih web stranica.
Dino Merlin (koncert u Ljubljani Arena Stozice, Dejan Nikolić)

Za sve dodatne informacije pratite službenu web stranicu www.dinomerlin.com kao i Facebook stranicu www.facebook.com/dinomerlinofficial

(NKP.ba)