Violeta d.o.o. sudjelovala u rekonstrukciji prijemne ginekološke ambulante UKC Tuzla

Violeta d.o.o. sudjelovala u rekonstrukciji prijemne ginekološke ambulante UKC Tuzla

1459
0
SHARE

Violeta se uvijek rado odaziva pozivima za unaprjeđenje kvalitete življenja, pa se tako i ovog puta odazvala pozivu UKC Tuzle u rekonstrukciji prijemne ginekološke ordinacije.

Držimo našom odgovornošću da podržimo sve akcije koje garantiraju podizanje standarda pojedinaca, lokalnih sredina i općenito društvene zajednice čiji smo član.

Ovaj projekt radili smo s ciljem da budućim majkama osiguramo što bolje uvjete prilikom posjete prijemnom odijeljenu klinike za ginekologiju i akušerstvo UKC Tuzla. Izvršenim radovima željeli smo postići takav ugođaj da se pacijentice koje dolaze u prijemnu ambulantu osjećaju ugodno, dobrodošlo i sigurno.

  • U nastavku možete vidjeti par fotografija gdje smo svojom pomoći oplemenili ambijent prijemne ambulante UKC Tuzla.

violeta-ukc-1 violeta-ukc-2 violeta-ukc-3

ukc-tz

KLINIKA ZA GINEKOLOGIJU I AKUŠERSTVO

Klinika za ginekologiju i akušerstvo kao jedna od najvećih klinika u regiji realizovala je mnogobrojne projekte uz donaciju prijatelja i dobrih ljudi kojima je beskrajno zahvalna.

Ovim putem želimo se zahvaliti i firmi Violeta koja je jednim dijelom učestvovala u rekonstrukciji Prijemne ambulante Klinike za ginekologiju i akušerstvo, te poboljšala ambijent za naše pacijentice.

Nadamo se da će Violeta biti ta koja će nas pratiti i dalje u našim budućim projektima.

Glavna sestra Klinike
Dipl.med.sestra Nermina Grabić

(NKP.ba)