Zima u Tuzli: Koncert Džejle Ramović na otvaranju manifestacije

Zima u Tuzli: Koncert Džejle Ramović na otvaranju manifestacije

1234
0
SHARE

Manifestacija “Zima u Tuzli” trajat će od 15.12.2023. do 07.01.2024. godine, a na otvaranju će nastupiti domaća muzička zvijezda Džejla Ramović, najavljeno je danas.

Kako su kazali iz Turističke zajednice Grada Tuzle, po uzoru na gradove iz regije i Evrope koji tradicionalno nude bogate zimske markete i sadržajne praznične programe, zimsku sezonu u gradu Tuzli će ponovo obilježiti manifestacija „Zima u Tuzli“, koja iz godine u godinu izrasta u turistički brend prepoznatljiv izvan granica Bosne i Hercegovine.

“Sa ciljem obogaćivanja turističke ponude u zimskom periodu, a u svrhu podrške poduzetnicima i obrtnicima, Turistička zajednica grada Tuzle i Grad Tuzla su i ove godine kroz ustupanje mobilnih kućica omogućili promociju lokalne privrede na Trgu slobode od 15.12.2023. do 07.01.2024. godine. U ovom periodu će građanke i građani Tuzle, ali i gosti našeg grada, imati priliku da na Trgu slobode, uživaju u prazničnim čarima, gastro ponudi i zabavnom programu”- rečeno je.


Turistička zajednica grada Tuzle i Grad Tuzla, u partnerstvu sa Bingo Grupom, te uz sponzorstvo NLB Banke BiH, su za ovu manifestaciju obezbijedili atraktivan muzičko-zabavni program kojeg u petak, 15. decembra 2023., a manifestacija započinje koncertom Džejle Ramović.

(Balans.co.ba/ NKP.ba)