Kalesijac Miralem Ramić zadovoljio na probi u Arsenalu

Kalesijac Miralem Ramić zadovoljio na probi u Arsenalu

469
1
SHARE

Miralem Ramić, kojeg mnogi nazivaju „kalesijski Mesi“, po svemu sudeći, zadovoljio je ukuse trenera Arsenala, saznajemo od izvora bliskih Ramiću, a narednih dana bi predstavnici ovog kluba trebali doći u Kalesiju i obaviti razgovore sa Miralemovim roditeljima.

Naime, Miralem Ramić ovih dana boravi  na probi u Arsenalovom kampu u Grčkoj, gdje se pored Ramića nalazi još 18 dječaka sa područja Mediterana.

Prema našim saznanjima, ovaj supertalentovani dječak je prikazao najbolje igre od svih njegovih vršnjaka i nakon nekoliko treninga jedan od trenera u Grčkoj je telefonom pozvao čelnike londonskog kluba i saopštio im da ima veoma zanimljivog i talentovanog dječaka sa kojim bi trebalo uspostaviti saradnju.

Pored odlično prikazanog znanja na treninzima, Miralem Ramić je na probnoj utakmici postigao četiri gola i imao još nekoliko veoma uspješnih asistencija, što je bilo dovoljno za trenere Arsenala u Grčkoj da u svoje bilježnice upišu ime ovog izuzetno talentovanog dječaka iz Kalesije.

Više informacija o nastupu Miralema Ramića u Arsenalovom kampu i  imat ćemo narednih dana kada se iz Grčke vrate Miralem Ramić i njegov trener Suljo Sinanović.

(M. Zulić, Radio Feral)

Pratite Nezavisni Kalesijski Portal na Facebooku

1 COMMENT

Comments are closed.