Namještaj NAHL Kalesija, 24 godine unikatnih proizvoda od drveta: Moderni proizvodi po...

Namještaj NAHL Kalesija, 24 godine unikatnih proizvoda od drveta: Moderni proizvodi po mjeri sa dostavom u BiH i izvan države, ali i nova ponuda – prepravka, popravka i dogradnja starih kuhinja

444
0
SHARE

— Zapratite Facebook stranicu Namještaj NAHL

Kompanija NAHL posluje od 2000.godine, i specijalizirana je u proizvodnji namještaja i stolarije.
Već 24 godine rukotvorine iz kompanije NAHL, iz porodice Sinanović, krase mnoge domove u cijeloj BiH, ali i izvan granica države, kao i  apartmane i hotele, ali i unikatne kuće i avlije.

Osim proizvoda od drveta, NAHL radi i druge narudžbe po želji – od pločastog namještaja, iverice, medijapana – sve po mjeri i želji kupaca.

—- Osim bogate ponude iz kompanije (tekst ispod FOTO GALERIJE malog dijela njihovih proizvoda), NAHL je jedan od rijetkih koji se bavi prepravkama, popravkama i dogradnjom kuhinja, a sve po izuzetno povoljnim cijenama.
DA, i Vaša dugogodišnja kuhinja može da odiše novim ruhom, a kvalitet radova je zagarantovan.
Jednostavno rečeno, Vaša kuhinja ostaje na svom mjestu, a svi će vas pitati – kada ste nabavili novu kuhinju.

  • Kontaktirajte kompaniju NAHL na broj;  062050973
  • 0038762050973 –  viber, whatsapp;
  • kao i putem Facebook stranice Namještaj NAHL

!!! NEODOLJIVA PONUDA !!!

 

o kompamniji NAHL Namještaj

Kompanija se vodi jednostavnim načelima za izvanredan kvalitet kroz pažljiv odabir materijala, funkcionalnosti i pozornosti na detalje.
Autentičnost u stvaranju unikatnih komada namještaja su ono u šta vjerujemo.

Ono što kompaniju NAHL čini drugačijim je pozornost na detalje i poštivanje kontrole kvaliteta i održivosti – s jedne strane, a s druge strane, NAHL nastoji zadovoljiti kupce  širokom ponudom proizvoda.
Ovisno o različitim ukusima, NAHL proizvodi moderan i rustikalan namještaj.
Sve proizvode rade po željama kupaca, tako da je svaki proizvod rađen po mjeri unikatan. To je i primarni cilj kompanije NAHL – zadovoljni kupci!

Proizvodnja se vrši u stolarskim radionicama NAHL kombinacijom ručne obrade drveta i savremenih industrijskih strojeva visokog tehnološkog nivoa, ovisno od vrste materijala koji se koristi.
NAHL posjeduje komore za lakiranje po najsavremenijim standardima.

Iako često zvuči kao otrcana fraza, u kompaniji NAHL su itekako svjesni uticaja naše industrije na okoliš, i mnogo vode računa o zaštiti okoliša: otpad od prerade materijala koristie kao izvor energije u procesu proizvodnje i nastoje da što više koriste ekološki prihvatljive hemijske supstance.

Cjelokupno dugogodišnje iskustvo NAHL je  krunisao izradom unikatnog rustikalnog namještaja pod nazivom “Etno” (Retro/  Story / Rustik)’, koji je postao brend ove firme.
Pored domaćih kupaca, brend Etno su prepoznali i kupci na inostranim tržištima, pa već nekoliko godina proizvode izvoze u druge države (EU, i ostale).
Vizija je da ovaj brend zavole kupci diljem planete i da proizvodi putuju cijelim svijetom i pričaju priče iz davnina…

 

(NKP.ba)