PODIJELI

S obzirom da se bliži Nova 2013. godina oni najmlađi maštaju o paketićima, te Djeda Mrazu. Njihovi roditelji se pitaju gdje i kako svojim najmilijim ispuniti želju, a to je da se fotografišu sa čovjekom u crvenom odijelu, sa bijelom bradom i paketićem.

Za vas imamo pravo rješenje. Caffe Pizzeria „Est“ u sklopu TC Omega u Gornjoj Kalesiji za najmlađe priprema pravo druženje uz bogat zabavni program. Tačnije u ovom objektu možete naručiti paketić za svoje najmilije, po veoma pristupačnim cijenama. Podjela paketića je planirana 27. i 28. decembra kada u „Est-u“ gostuje Djeda Mraz.

Pored zabavnog programa za mališane tu je i igraonica, a za roditelje tu je piće i hrana po najjeftinijim cijenama u gradu.

„Veoma malo ljudi posvećuje pažnje onima najmlađima, pa smo mi odlučili da ova dva dana sve u našem objektu bude podređeno baš njima. Tu će pored Djeda Mraza biti i muzika, ali i druge zanimljive stvari“, kazao je za kalesijski.com vlasnik Senad Atlagić.

Za one koji žele fotografiju sa Djeda Mrazom odmah podijeliti na društvenim mrežama, za njih je obezbjeđen i WI-FI besplatni internet.

Sve informacije vezano za ovaj događaj zainteresovani mogu dobiti na broj telefona 061 375 475. Rezervacija paketića se vrši do 20. decembra.

 

 

 

I vaša reklama može biti ovdje. Kontaktirajte nas na e-mail: redakcija.nkp@gmail.com

(NKP kalesijski.com)

 

Pratite Nezavisni Kalesijski Portal na Facebooku

PODIJELI