Poziv mladim sa područja općine Kalesija koji se žele baviti sportom: KK...

Poziv mladim sa područja općine Kalesija koji se žele baviti sportom: KK Bosna Kalesija vrši upis novih članova

388
0
SHARE

– Pratite NKP.ba na Facebooku

KK Bosna se trenutno takmiči u Ligi mladih TK, dugi godina ovaj klub je nizao brojne uspjehe u pionirskim, kadetskim i juniorskim selekcijama. I važi za jednog od najvećeg ‘rasadnika’ talenata na području TK kada je u pitanju ovaj sport.

Selekcije u sezoni 2016/2017
Selekcije u sezoni 2016/2017

Najveći uspjeh ovog kluba je ostvarila juniorska selekcija u sezoni 2014/2015 osvojivši 2. mjesto u Ligi mladih Tuzlanskog kantona. Također, bivši igrač Bosne Mirsad Pilavdžić koji trenutno nastupa za OKK Sloboda Tuzla i Košarkašku reprezentaciju BiH, više puta je proglašavan za najboljeg pionira KK Bosna.

Nakon Mirsada Pilavdžića i dalje se nastavila saradnja KK Bosna  i OKK Sloboda, nedavno je potpisana saradnja ova dva tima kojom Esmir Atlagić pionir KK Bosna Kalesija nastupa za OKK Slobodu u Državnoj pionirskoj ligi, te Mirnes Hodžić koji nastupa za kadetski tim Slobode.

Iz KK Bosna pozivaju: 

Dragi roditelji ako želite da vam dijete bude sretno i zadovoljno,daleko od ulice i kafića,da ima pravilan psiho-fizički razvoj,da stvara radne navike,da ide društveno korisnim putem uključite ga u program škole košarke KK Bosna.

Poklonite svoje slobodno vrijeme košarci i naučite nove vještine najboljeg sporta.

Novi prijatelji,mnoga putovanja,stečena znanja ostat će zauvijek u vašem sjećanju.

Za dodatne informacije pozovite na brojeve telefona ili se javite na Facebook stranicu
KK Bosna Kalesija.

Kontakt: 
Jasmin Tupković 061/857/621
Damir Beganović 061/870/136

/NKP.ba/