PS Kalesija: Proteklog vikenda tri krađe, u saobraćajnoj nezgodi u Hidanima učestovala...

PS Kalesija: Proteklog vikenda tri krađe, u saobraćajnoj nezgodi u Hidanima učestovala tri vozila

138
0
SHARE

miljanovci kalesija 2BILTEN DNEVNIH DOGAĐAJA ZA DAN 11.04., 12.04. i 13.04.2013. GODINE

 

KRIMINALITET:

U PROTEKLA TRI DANA NA PODRUČJU PS KALESIJA DOGODIL SU SE TRI PRIJAVE IZVRŠENJA KRIVIČNIH DJELA I TO DANA 12.04.2014. GODINE U GORNJIM RAINCIMA ”TEŠKA KRAĐA” I DANA 13.04.2014. GODINE U PRNJAVORU ”KRAĐA” I U DONJIM VUKOVIJAMA ”TEŠKA KRAĐA”.

JAVNI RED I MIR:

U PROTEKLA TRI DANA NA PODRUČJU PS KALESIJA JAVNI RED I MIR JE NARUŠEN JE U TRI SLUČAJA I TO U MEMIĆIMA PONAŠANJEM NA NAROČITO DRZAK NAČIN U ALKOHOLISANOM STANJU KOJOM PRILIKOM JE JEDNOM LICU UZ SAGLASNOST OPĆINSKOG SUDIJE ZA PREKRŠAJE ODUZETA SLOBODA I ISTO JE ZADRŽANO U PROSTORIJAMA PS KALESIJA DO ISTREŽNJENJA I U KALESIJI CENTRU UPOTREBOM PIROTEHNIČKIH SREDSTAVA, PONAŠANJEM NA NAROČITO DRZAK NAČIN, FIZIČKIM NAPADOM NA DRUGOG KOJOM PRILIKOM SU SLUŽBENICI POLICIJE UZ SAGLASNOST OPĆINSKOG SUDIJE ZA PREKRŠAJE ODUZELI SLOBODU ZA DVA LICA I ISTA ZADRŽALI U PROSTORIJAMA PS KALESIJA DO ZAVRŠETKA PREKRČAJNOG POSTUPKA.

SAOBRAĆAJ:

U PROTEKLA TRI DANA NA PODRUČJU PS KALESIJA DOGODILA SE JEDNA SAOBRAĆAJNA NEZGODA U HIDANIMA U KOJOJ SU UČESTVOVALA TRI MOTORNA VOZILA KOJOM PRILIKOM JE JEDNO LICE ZADOBILO LAHKE TJELESNE POVREDE TE JE NA VOZILIMA PRIČINJENA MATERIJALNA ŠTETA.

OSTALI POSLOVI:

PORED REDOVNIH POSLOVA I ZADATAKA SLUŽBENICI POLICIJE PS KALESIJA SU RADILI PO ŠEST PRIJAVA OSTALIH DOGAĐAJA, DOGODILO SE JEDNO POVREĐIVANJE NA RADU TE JE IZVRŠENA POJAČANA AKCIJA KONTROLE UČESNIKA U SAOBRAĆAJU SA AKCENTOM NA KONTROLU ALKOHOLISANOSTI VOZAČA.

policija kalesija PS KALESIJA

(NKP.ba)