PODIJELI

Iva M. (19) koja je nastradala sinoć nakon pada sa zgrade u Čarnojevićevoj ulici u Nišu neposredno prije tragedije snimala je video-klip na krovu zgrade sa dvojicom drugova.

– Devojka i dvojica njenih drugova su se nalazili na krovu. Ona je krenula da snima video-klip i kretala se unazad kada je u jednom trenutku došla do ivice krova i pala na beton ispred zgrade – kaže izvor Blica.

Na mjestu tragedije i jutros su vidljive jezive scene sinoćnje nesreće.

Ispred zgrade na mjestu gdje je djevojka pala još uvijek stoji velika krvava mrlja, a stanari ne mogu da dođu sebi od šoka.

– Čuli smo samo dozivanje “upomoć, upomoć” i kada smo izašli videli smo telo na betonu. Bilo je strašno. Još uvek ne možemo da dođemo sebi od šoka – kaže jedna od žena koja živi u toj zgradi.

Prema nezvaničnim informacijama, u zgradi u kojoj se desila ta nesreća, na posljednjem spratu, živi jedan od dvojice mladića.

Nesretna djevojka je od zadobijenih povreda nastradala na licu mjesta tako da ljekari Hitne pomoći koji su izašli po pozivu, mogli su da konstatuju samo smrt. Obaviještena je policija i nadležno tužilaštvo.

(NKP.ba)

PODIJELI