PODIJELI
  • Dejan Kostić, lažni šef „Lešinara“, grupe navijača banjalučkog Borca, pokazao je koliko je „brutalan“, ali ujedno i glup, jer se sa pravom tako može nazvati

Naime, RS-om kruži video u kojem upravo ovaj mangup šamara konobara u kafeu „Armando“.

A zbog toga ni manje ni više nego je dobio prekršajnu prijavu.

Policijska uprava Banjaluka saopštila je da je D. K. uručen prekršajni nalog zbog tuče.

„ Policiji je prijavljeno da je 23. aprila oko 19 časova narušen red i mir u ugostiteljskom objektu na Bulevaru Stepe Stepanovića u Banjaluci. Po dolasku patrole zatečen je povrijeđen muškarac, a utvrđeno je da mu je povrede nanio D. K. Žrtva nije tražila krivično gonjenje osumnjičenog, pa je prekršajno kažnjen“, rekli su u policiji za “Glas Srpske”.

Video klip koji objavljujem od sinoć se dijeli preko svih aplikacija, uz propratni tekst, koji objavljujem u cijelosti: “Banjalučki presuđeni kriminalac, lažni vođa navijača Borca, Dejan Kostić Dela, 23. aprila napao je M. M. ispred kafića Armando, momak se uz pomoć druga odbranio, a nakon dolaska policije Kostiću je uručena samo prekršajna prijava, iako je, ponavljam, osuđivani kriminalac, robijao 5 godina za pokušaj ubistva.

Dan nakon toga, kivan na svoj neuspjeli napad, u istom kafiću stjerao je konobara u wc i brutalnim maltretiranjem, šamaranjem i davljenjem, tjerao ga da priča kako je i pi*ka te kako su ti momci pi*ke i da su dobili batina od njega.

Ne baš briljantan potez povukao je ovaj mangup snimivši sebe. Još gluplji potez napravio je onda kada je poslao svojim drugovima.

Kakav će ishod ova priča dobiti ostaje da vidimo.

Dejan Kostić sa Aleksandar Vasojević Cober (37) iz Banjaluke ranije je uhapšen zbog sumnje da su njih dvojica provalili u firmu “Hidroinženjering” iz koje su ukrali sef sa 12.000 maraka.

(NKP.ba)

PODIJELI