PODIJELI

Popularni televizijski voditelj iz Srbije, koji je omiljen i u Bosni i Hercegovini Zoran Kesić, na svom Facebook profilu komentirao je povredu našeg NBA košarkaša Jusufa Nurkića.

Podsjetimo, Nurkić je teže povrijeđen pred kraj produžetka u meču njegovog Portlanda i Brooklyna, kada je prilikom doskoka slomio lijevu nogu ispod potkoljenice.

Naravno, ova vijest se brzo raširila svijetom, pa su je komentirali brojni od francuskog nogometaša Thierry Henryja do najvećih svjetskih NBA zvijezda i timova.

Situaciju je komentirao i Kesić, koji je akcent u svom komentaru dao na dešavanja oko našeg košarkaša nakon što se Nurkić našao na podu sa bolnom grimasom na licu.

https://youtu.be/iaIe-2IrxU8

„Jedna od najgorih stvari koje ćete videti danas… Zapravo nije ova užasna povreda Jusufa Nurkića. Dešavalo se i dešavaće se. Ali meni je zastrašujuća reakcija igrača obe ekipe. Kad skapiraju da se Jusuf ozbiljno i grozno skenjao, šta rade? Beže! Da ne gledaju. Raziđoše se svi od njega. Jebiga, gadno je…uhhh…pu,pu,pu pomeri se s mesta.

Jel lom noge prelazna bolest? Pa ne diraj mu nogu dok ne dođu lekari, ali pridrži mu glavu, uteši ga, pomazi ga..on se sad plaši sigurno mnogo više od tebe. Govna jedna! I sudija koji ga preskače i zakači ga po povređenoj nozi, ne osvrnuvši se. Sve velike zvezda, kolosi sporta a govno do govneta“, napisao je sjajni Kesić u svom komentaru koji je objavio na Facebooku.

(Fokus/ NKP.ba)

PODIJELI