Povratnik u tojšićku Slogu, Bekir Hodžić: Lijepo mi stoji dres Sloge, nedostajali...

Povratnik u tojšićku Slogu, Bekir Hodžić: Lijepo mi stoji dres Sloge, nedostajali su mi navijači

470
0
SHARE

Pratite Nezavisni Kalesijski Portal na Facebooku

Iako ima tek 19 godina Bekir Hodžić već važi za iskusnog čuvara mreže na zelenim travnjacima.
Do sada je branio boje; Slaven Živinice, Sloboda Tuzla, Sloga Tojšići, Slaven Živinice i sada je ponovo potpisao ugovor sa klubom iz Tojšića.

Pripreme FK Sloga Tojšići su počele (pogledajte OVDJE), a Uprava ne krije ambicije za ulazak u Prvu ligu FBiH.
Sloga je pred nastavak prvenstva već dovela nekoliko pojačanja, a mladi Hodžić će na golu zamjeniti „jedinicu“ iz prvog dijela sezone, Rijada Alića, koji je prešao u ekipu Mramora.

„Kontaktirali su me iz Sloge i ponudu jedostavnop nisam mogao odbiti. Brzo smo se dogovorili za novu suradnju, i sretan sam što ću u nastavku sezone nositi dres Sloge. Lijepo mi stoji, moram priznati“ – govori na početku razgovora za NKP kalesijski.com Bekir Hadžić.

„Sloga je već godinama u vrhu tabele Druge lige FBiH, i mislim da je konačno vrijeme da općina Kalesija dobije klub u Prvoj ligi FBiH. Želim se dobro pripremiti za nastavk prvenstva, a vjernim navijačima Sloge, popularnim Cincarima, obećavam odlične partije.
Nisam ih zaboravio, a u nedavnom duelu Sloge i Slavena godile su mi ovacije Cincara, i to me dodatno motiviše“ – poručuje mladi Hadžić.

U zimskoj pauzi ovaj golman iz Lukavice kod Živinice je imao nekoliko ponuda, ali se odlučio za povratak u klub iz Tojšića.
„Istina je da sam imao nekoliko razgovora sa drugim klubovima, ali ponuda Sloge je bila konkretna, a veliku ulogu u svemu je doigrala i moja želja da ponovo branim u dreus Sloge. Za razliku od mnogih klubova, ovaj klub na čelu sa predsjednikom Vejzovićem i trenerom Šefikom Imamovićem ima cilj.
Smatram da ovdje mogu još napredovati“ –  rekao je na kraju razgovora Bekir Hodžić.

(NKP kalesijski.com)